AppArtMan LakáSzínház

“A színház a magánéletünk.” Az AppArtMan LakáSzínházat 2015-ben hoztuk létre Budapesten. Tóth Réka és Jozifek Zsófia tagjaink célkitűzése, hogy visszaidézve Halász Péter...

“A színház a magánéletünk.”

Az AppArtMan LakáSzínházat 2015-ben hoztuk létre Budapesten. Tóth Réka és Jozifek Zsófia tagjaink célkitűzése, hogy visszaidézve Halász Péter lakásszínházi kezdeményezéseit és Virginia Woolf kulturális szalonját, egy olyan teret hozzanak létre, ahol egyszerre fér meg a privát élettér gondolata a közösségi létezéssel, az alkotással, az előadással és a magas színvonalú, mégis személyes nézői élménnyel. Az előadások és az egyéb kulturális események közös vonása az erőteljes lélektani ihletettség és a nyilvánosság fogalmának újraértelmezése iránti vágy.

A házigazdák lakáskoncerteket, színházi előadásokat, irodalmi esteket rendeznek és fogadnak be, nagy hangsúlyt helyezve a közösségépítésre. A kezdeményezés fontos eleme, hogy az események után a szervezők vendégül látják, beszélgetésre marasztalják a néző-résztvevőket, kötetlen keretek között. A lakás színház célkitűzése, hogy a vendégek résztvevőkké váljanak, „történjen velük valami szokatlan”, különleges élményben legyen részük. ,,Akármennyire is szabatos világban élünk ma, az emberek még mindig rengeteg társadalmi konvenció szorításában léteznek, a környezet folyamatosan ítélkezik. Azt reméljük, hogy nálunk lehetséges egyfajta feloldódás, teret kap a spontaneitás, és kialakul egy olyan közösség, amely megkérdőjelezi a jelenlegi kultúrafogyasztási szokásokat.

 

Az AppArtMan LakáSzínház egyes eseményeire a facebook-on regisztrálhattok:

https://www.facebook.com/pg/appartmanlakaszinhaz/events/

Gyere el a következő AppArtMan LakáSzínház előadásunkra!

A jegyvásárlás indításához kattints a számodra ideális dátumra!

Jelenleg nincs futó előadásunk
Válj te is AppArtistává!
Válj te is AppArtistává!

Igyekszünk még több ember számára elérhetővé tenni programjainkat és előadásainkat. Rád is számítunk.