Lakók és vendégek

Az AppArt számos közösségnek ad otthont a szervezet által fenntartott MáSzínház mellett. Színjátszó csoportok, improvizációs műhelyek, sőt még inkluzív jóga is szerepel...

Az AppArt számos közösségnek ad otthont a szervezet által fenntartott MáSzínház mellett. Színjátszó csoportok, improvizációs műhelyek, sőt még inkluzív jóga is szerepel a palettán. Ismerjétek meg őket! 😉

Fórum Színházi Közösség

FórumTársulat2

A Fórum Színházi Közösségnél, felnőtteknek szóló színjátszókat, közösségfejlesztő programokat, tabusított témákat feldolgozó tréningeket tartunk. Az alkalmazott színház módszereit használva (drámapedagógia, fórumszínház, improvizáció, színházi nevelés) hatékonyan tudunk valódi, működő közösségeket teremteni, játékos formában elmélyülni az önismeretben.

Hiszünk benne, hogy kéz a kézben jár az önismeret és mások elfogadása, és hogy amiről beszélni nehéz, ahhoz könnyebben közelíthetünk játékkal és drámával. Jelen korunk társadalmában egyre több felnőttet érint a motiváció-vesztettség, az elidegenedés. Egy alkotó közösség aktív részeseként ennek az ellenkezőjét tapasztalhatják meg játszóink. Sajnos jelenlegi társadalmunkban ritka, hogy lényegében különböző szakmájú és hátterű emberek valódi párbeszédet tudjanak folytatni egymással – pedig sok előítéletnek, félelemnek, vagy meg nem értésnek csupán ennyi a gátja.

Hiszünk a játék és a közösség erejében, hiszünk abban, hogy résztvevőinknek egyedülálló élményben van részük. Egyesületünk egyik tagja statisztikát készített az általunk okozott boldog órák számáról, ami az előző évadban 2258 óra volt, ami önmagában fantasztikus. Hisszük, látjuk, tapasztaljuk, hogy együtt különleges dolgot viszünk véghez!

Nyitott kezdő csoportjaink mellett, zárt haladó csoportjaink is vannak, sőt workshopokat és színházi előadásokat is szervezünk az érdeklődőknek.

 

Hököm Project

Hököm Project

A HöKöm Project a Karinthy Színház stúdiójában működő társulás.

Email: HoKom.prjct@gmail.com
Web: http://karinthyszinhaz.hu/hokom

Gyere el a következő Lakók és vendégek előadásunkra!

A jegyvásárlás indításához kattints a számodra ideális dátumra!

Jelenleg nincs futó előadásunk
Válj te is AppArtistává!
Válj te is AppArtistává!

Igyekszünk még több ember számára elérhetővé tenni programjainkat és előadásainkat. Rád is számítunk.