Nyári napközis táborok – 2020

A MáSzínház 2020-as táborai 8-14, illetve 14 éven felüli értelmi fogyatékossággal élő és ép értelmű gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek A nyár a...

A MáSzínház 2020-as táborai

8-14, illetve 14 éven felüli értelmi fogyatékossággal élő és ép értelmű gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek

A nyár a lehetőségek és az újdonságok évszaka, a kalandozások ideje. Új koncertfellépők, friss úti célok, fesztiválok, programok. A MáSzínház táborai azonban még a rendkívül széles budapesti kínálatban is új rést találtak és töltenek be: ép értelmű és értelmi fogyatékossággal élő gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek kínálunk 5 napos programsorozatokat olyan területeken, mint a tánc, a színjátszás, képzőművészet, vagy épp a cirkusz. A Wesselényi utca 73-ban megvalósuló műhelyekben az alkotó-szakmai munka és a rengeteg játék és nevetés mellett a világ sokszínűsége is közelebb kerül a résztvevőkhöz.

Tedd egy kicsit MÁSsá ezt a nyaradat!”

Ezzel a szlogennel hirdettünk meg először Budapesten bejárós jellegű táborokat a MáSzínház társulatával 2019-ben – és hasonló szellemben folytatjuk idén! 😉

Az alkotócsoport hosszú évek óta valósít meg nyári táborokat ép értelmű és értelmi fogyatékossággal élő gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek. A bentlakásos ELEGY (ELfogadva EGYmást) táborokhoz hasonló struktúrával megvalósuló, de csak napközbeni programok ideálisak lehetnek bárkinek, akinek gyermeke, vagy ő maga szeretne egy héten át feltétel nélküli elfogadás mellett kreatívan alkotni, de életkörülményei nem engednék meg egy elutazással járó táborban/workshopon való részvételt.

Nyári napközis táborok 2020

2020 nyarán négy különböző tematikájú és célcsoportú programot indítunk, amelyek mind 5 napon át tartanak, reggel 9-től délután 4-ig:

SHAKE ITT-SHAKE OTT-SHAKE AMOTT Tánctábor – 2020. június 15-19. – Kortárs és klasszikus tánc 14 éven felüli, értelmileg akadályozott résztvevőknek

MiCirkusz Tábor – 2020. június 22-26. – Inkluzív cirkuszos tábor 14 éven felüli, értelmileg akadályozott és ép értelmű résztvevőknek.

ELEGY UV Tábor – 2020. június 29. – július 3. – Inkluzív színjátszó tábor 8-14 éves értelmileg akadályozott és ép értelmű gyerekeknek.

Összművészeti tábor – 2020. július 6-10. – Képzőművészet+Színház+Zene 14 éven felüli, értelmileg akadályozott résztvevőknek

A táborokról bővebben lent olvashattok!

 

A táborok díja, amely a szakmai programok mellett tartalmaz napi háromszori étkezést, valamint szabadidős programokat is:

2020. február 29-ig történő jelentkezés, és a 10.000 Ft előleg befizetése esetén:

30.000 Ft/fő (amennyiben 2 vagy több fő jelentkezik egy családból, úgy 25.000 Ft/fő a tábor díja)

2020. március 1. és április 30. között történő jelentkezés, és a 10.000 Ft előleg befizetése esetén:

35.000 Ft/fő (amennyiben 2 vagy több fő jelentkezik egy családból, úgy 30.000 Ft/fő a tábor díja)

2020. május 1. és május 31. között történő jelentkezés, és a 10.000 Ft előleg befizetése esetén:

40.000 Ft/fő (amennyiben 2 vagy több fő jelentkezik egy családból, úgy 35.000 Ft/fő a tábor díja)

Velünk tartotok?

JELENTKEZÉS ITT

Nyári napközis táborok – 2020 csoportok

A MáSzínház foglalkozásain erőteljesen törekszünk a komplex képességfejlesztésre. Ismerkedj meg velük jobban!

 • Intenzív, közösségi, kreatív, lendületes, koncentrált, játékos – ezek a hívószavak keltik életre a SHAKE ITT-SHAKE OTT-SHAKE AMOTT tánctábort, ahová várjuk azokat, akik vágynak az önfeledt és intenzív mozgás élményére. Tágítsuk ki együtt fizikai konfortzónánk, alkossunk, játsszunk és rázzuk együtt a saját videóklippünkön!
  A tábor célja, hogy 5 napon keresztül minden napot végigmozogjunk úgy, hogy végül ne csak fáradtság, hanem élmény is maradjon.
  Mi vár rád?
  • SHAKE ITT: az alapok – mozgáskoordináció és egyensúly fejlesztése balettel ÉS igazi táncházi hangulat moldvai táncokkal
  • SHAKE OTT: a flow – közösségi,intenzív táncélmény,ereszdelahajam
  • SHAKE AMOTT: az alkotás – kreatív alkotói folyamat a tánc és mozgás elemeivel,amiből a hét végére megszületik saját videóklippünk
  Gyere, rázd velünk te is!
  A foglalkozásokat vezeti
  Telek Flóra Telek Flóra
  Kámán Orsolya Kámán Orsolya
 • Cirkusz: varázslat, az emberi teljesítőképesség határát súroló fizikai és szellemi erő, megmagyarázhatatlan ügyesség. Elérhetetlennek ható képességek az átlagember számára. Vajon mennyire az az egy értelmi fogyatékossággal élő, esetleg mozgásában is korlátozott fiatal ember számára? Mi azt mondjuk: semennyire!

  Ez a szociális cirkusz megközelítésének az alapja. Nem abból indul ki, hogy mit nem tudsz megcsinálni, hanem arra kíváncsi, hogy miben vagy jó. A résztvevők megélhetik, hogy mi mindenre képesek, és ezt meg is mutathatják másoknak, amelynek következtében nő az önbizalmuk és javul az önértékelésük.

  A tábor során zsonglőrködéssel, egyensúlyi helyzetekkek és partnerakrobatikával játszunk. Kiemelt célunk a szórakozás mellett a mozgáskoordináció és az erőnlét fejlesztése, valamint a fizikai kontaktus és a másikra való támaszkodás (konkrét és átvitt értelemben egyaránt) komfortérzetének növelése.

  A foglalkozásokat vezeti
  Szabó Mátyás Péter Szabó Mátyás Péter
  Márton Gábor Csaba Márton Gábor Csaba
 • “A kaland izgalmas vagy szokatlan élmény, amely egy merész, rendszerint kockázatos, bizonytalan kimenetelű vállalkozás.”

  Egy ilyen KALAND-ra hívunk téged kedves Játszó! Bátorságod, merészséged és éles elméd messze földön híres és ahhoz, ami rád vár szükséged is lesz minderre!
  Erre az öt napra az lehetsz, ami csak akarsz! Lehetsz hős lovag, szende királylány, vagy szende lovag, hős királylány, de bújhatsz a sárkány bőrébe is! Megmentjük a világot vagy sem, ez Rajtad múlik!
  Ha készen állsz a megmérettetésre, jelentkezz az ELEGYUV táborba!

  A foglalkozásokat vezeti
  Sziráki Eszter Sziráki Eszter
  Tokody Marianna Tokody Marianna
  Bakonyvári L. Ágnes Bakonyvári L. Ágnes
 • Oldd meg a következő feladványt:
  1 adag zene + egy csipetnyi mozgás + ízlés szerinti képzőművészet + egy leheletnyi dráma = ?
  Még nem tudod a megoldást? Sebaj!

  Jelentkezz a MáSzínház 5 napos összművészeti táborába, és segítünk kibogozni ezt az összetettnek tűnő, ám annál izgalmasabb feladatot. A tábor alatt összekapcsoljuk a különböző érzékszerveinket és megmozgatjuk testrészeinket. Csatlakozz te is, ha szereted a színeket, a festményeket, a ritmust, a színházat, az irodalmat, és a zenélés sem hagy hidegen. Gyere és alkoss velünk július 6. és 10. között a Wesselényi utca 73. alatt. Várunk szeretettel!”

   

  Ö -rökzöld játékok
  S -ikerélmények
  S-zínház
  Z -ene
  M -űvészet
  Ű -berjó társaság
  V -izuális készségek
  É -rzékszervek
  SZ -ínek
  E -gyüttlét
  T -ánc

  A foglalkozásokat vezeti
  Szabó Hanna Szabó Hanna
  Szalóki Emília Szalóki Emília
  Jankovics Julianna Jankovics Julianna
  Ménesi Heléna Ménesi Heléna
  Tokody Marianna Tokody Marianna
Válj te is AppArtistává!
Válj te is AppArtistává!

Igyekszünk még több ember számára elérhetővé tenni programjainkat és előadásainkat. Rád is számítunk.